Udenlandske bookmakere eller danske odds sider? Fordele og ulemper

Her på Sydbo.dk anbefaler vi både udenlandske bookmakere og bookmakere med dansk licens. Vi har kigget på nogen af fordelene og ulemperne ved at bruge en dansk bookmaker og en udenlandsk bookmaker. Interesseret i odds uden ROFUS? Så besøg spil uden om ROFUS: spiludenomrofus.casino

Udenlandske bookmakere eller danske odds sider?

Fordele ved udenlandske bookmakere

Der er ikke noget rigtigt svar på, om du bør spille hos udenlandske bookmakere. I sidste ende er det op til dig selv, og det bør afhænge af, hvilke faktorer du prioriterer højest, når du vælger din foretrukne bookmaker. Vi har kigget nærmere på fordele ved udenlandske bookmakere.

Større velkomstbonusser

Udenlandske bookmakere er ikke underlagt de samme krav til regulering, som bookmakere med dansk licens er. I praksis betyder det, at du støder på større velkomstbonusser, som i mange tilfælde beløber sig til flere tusinde kroner.

Odds uden MitID / NemID

Når du spiller hos udenlandske bookmakere uden MitID / NemID er der intet krav om, at du skal identificere dig med MitID. Det betyder, at du kan oprette dig på få minutter uden at skulle bruge NemID eller andre krav til verificering. Du skal dog være opmærksom på, at mange af bookmakerne stadig kræver, at du bekræfter din identitet med et personligt dokument, når du vil foretage en udbetaling.

Flere markeder

Udenlandske bookmakere har et større udvalg af spil og dækker flere markeder, end bookmakere med dansk licens gør. De store internationale bookmakere har simpelthen et større kundesegment, og det kan derfor betale sig for dem, at de dækker flere markeder med odds og specialspil.

Ulemper ved udenlandske betting sider

Det er ikke kun fest og farver, når du vælger at spille hos en udenlandsk bookmaker. Det er afgørende for os, at vi giver dig alt den nødvendige information, så du selv kan træffe en oplyst beslutning.

  • Højere og mere komplicerede gennemspilskrav
  • Ingen kampagner målrettet danskere
  • Engelsksproget hjemmeside og kundeservice

Højere og mere komplicerede gennemspilskrav

Når du spiller hos bookmakere med dansk licens, er eventuelle indbetalingsbonusser og Free Bets underlagt krav fra lovgivningen. Du støder derfor ikke på krav om, at du skal omsætte 50x eller lignende, før du kan udbetale dine penge. Udenlandske bookmakere er ikke underlagt de samme krav, og det betyder, at du ofte støder på højere og mere komplicerede gennemspilskrav til dine bonusser.

Ingen kampagner målrettet danskere

Udenlandske bookmakere må ikke markedsføre sig direkte overfor danske spillere. Du støder derfor ikke på kampagner, som er direkte henvendt til det danske segment af kunder. Det er en klar ulempe ift. bookmakere med dansk licens, som ofte målretter tilbud og kampagner til danske kunder.

Engelsksproget hjemmeside og kundeservice

Udenlandske bookmakere har hverken danske hjemmesider eller et dansksproget kundeservice, da de ikke må henvende sig direkte til danske spillere i deres udbud. Du skal derfor kunne begå dig på engelsk for at spille på siderne, og hvis du vil i kontakt med kundeservice, foregår det også på engelsk.

Fordele ved bookmakere med dansk licens

Vi anbefaler altid at du afsøger markedet ordentligt, før du beslutter dig for, om du vil spille på en bookmaker med eller uden dansk licens. Der er en række fordele ved at vælge en bookmaker med dansk licens, som vi har opremset nedenfor.

  • Lave gennemspilskrav
  • Superliga kampagner
  • Bedre odds på dansk fodbold

Lave gennemspilskrav

Danske bookmakere er begrænset af den gældende spillelovgivning i Danmark. Det betyder blandt andet, at gennemspilskrav for velkomstbonusser og Free Bets skal være rimelige. Når du skal omsætte en velkomstbonus hos en dansk bookmaker, er gennemspilskravet næsten altid 10x eller lavere.

Superliga kampagner

Danske bookmakere må målrette kampagner og bonusser til det danske marked. Du støder derfor ofte på bonusser og kampagner, som er direkte henvendt til Superligaen. Det kan fx være et Free Bet på en FCK – Brøndby kamp eller et Free Bet til pokalfinalen.

Bedre odds på dansk fodbold

Danske bookmakere har de højeste odds på Superligaen og dansk fodbold. Der er stor konkurrence blandt bookmakerne med dansk licens om at tiltrække de danske kunder, og det afspejler sig i høje odds på de mest populære markeder i Danmark.

Ulemper ved odds sider med dansk licens

Der er også et par ulemper, som er værd at nævne, hvis du vælger at spille hos en bookmaker med dansk licens.

  • Små velkomstbonusser
  • Odds med MitID
  • Personlige limits

Små velkomstbonusser

Der er et fint udvalg af velkomstbonusser hos bookmakerne med dansk licens, men beløbet er typisk begrænset til 1.000 DKK eller lignende. Det er små beløb, når man sammenligner med udvalget hos udenlandske bookmakere, men det positive er selvfølgelig, at gennemspilskravet er overskueligt.

Odds med MitID / NemID

Du skal bruge MitID eller NemID for at oprette dig hos danske bookmakere, og du skal også have det frem, når du skal logge ind på din konto. Det er tidskrævende og kompliceret, men det er samtidig med til at sikre en mere sikker spiloplevelse.

Personlige limits

Enhver spillers værste mareridt: Personlige limits eller indsatsbegrænsninger. Bookmakerne i Danmark har det med at begrænse dine indsatser, hvis du finder et marked, hvor du gør det godt. Det bliver hurtigt et problem, hvis du klarer dig godt på betting markedet.